Laszlo Dioszegi, despre galeriile care scandează xenofob: “Trăim în România și suntem și noi români într-un fel!”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 16 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre galeriile care scandează xenofob.

“Dacă se poate la Rapid, unde este o galerie foarte mare nu se strigă ‘Afară, afară cu ungurii din țară’, dar la Dinamo se strigă. De ce? La UTA Arad de ce suporterii pot să fie civilizați și să se ocupe cu echipa lor favorită și nu cu adversarul?

Deci sunt și pilde pozitive. La Universitatea Craiova, a domnului Rotaru, nu spun că nu s-a strigat niciodată, dar s-a strigat foarte sporadic față de ce s-a întâmplat la FC U. Craiova.

Sunt unele echipe și unii suporteri care cu asta se ocupă și nu știm de ce. Noi suntem o echipă oarecare, care nu ne-am preocupat politicii, la noi nu e politică, este pur și simplu o echipă oarecare ca Poli Iași, ca Botoșani, dar trăim în România și suntem și noi români într-un fel“, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -