Jucătorii Univ. Craiova, incerți înainte de meciul cu Rapid. Cârțu acuză LPF: “Era bună o reprogramare”

Universitatea Craiova a avut multe cazuri de Covid-19 în rândul jucătorilor după întoarcerea din cantonament, iar mai mulți jucători sunt incerți pentru meciul cu Rapid, primul din 2022, care are loc mâine în Bănie.

Sorin Cârțu a declarat, în direct la Sport Total FM, că majoritatea fotbaliștilor au ieșit ieri și azi din izolare, dar că sunt așteptate rezultatele testelor, pentru a vedea pe câți dintre ei se poate baza Laurențiu Reghecampf.

“Noi am vrut să știm starea jucătorilor și i-am testat, pentru că dacă jucătorii au ceva și îi bagi pe un program de antrenament, nu e bine. Chiar dacă nu au simptome, totuși se simte în ceea ce privește efortul. Aici e problema, dar până la urmă trec toate, trebuie să trăim cu virusul.

Noi astăzi ieșim din carantină și trebuie să vedem testarea pe care o facem astăzi. În funcție de rezulate, vom afla exact câți indisponibili sunt.

Au stat 7 zile în izolare. Te mai poți antrena, dar nu la capacitate maximă. Au făcut mișcare, dar nu poți să atingi parametrii ăia care să te ducă către jocul oficial, e o situație foarte dificilă.

Era bună o reprogramate. Și ca să nu fie neîndreptățiți și alții, trebuia să fie reprogramată reînceperea, ar fi terbuit să găsească o soluție. Pe televiziuni ce le interesează? Să ofere un spectacol, mâine dai un meci în care apari cu nu știu ce juniori…”, a declarat Sorin Cârțu.

Președintele Universității Craiova nu concepe ca echipa sa să nu obțină măcar un punct în meciul cu Rapid, în ciuda situației.

“E o situație dificilă și meciul ăsta în special, care prost și cu Rapid, pentru că trebuie neapărat să rezolvăm această partidă, măcar să nu pierdem, dacă nu putem să câștigăm. Dar în niciun caz nu avem voie să pierde partida. Le dăm posibilitaea să gestioneze 3 puncte față de noi, care în economia pentru play-off va conta foarte mult”, a explicat Sorin Cârțu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -