Dănuț Lupu: “Nimeni nu mai vrea să fie antrenorul echipei naționale. Problema este fotbalul românesc și nivelul la care suntem”

Dănuț Lupu, fostul jucător de la Dinamo și Rapid, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Sport și Bârfe” din 21 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Vasile Constantin, despre refuzul antrenorilor de a deveni selecționerii echipei naționale.

“Eu îți spun că problema constă în faptul că ușor, ușor, nimeni nu mai vrea să fie antrenorul echipei naționale, pentru că federația din câte ați văzut a tot încercat și a făcut propuneri, unii n-au dorit alții n-au putut.

Problema esențială este că dacă nu îți dorești să deveni antrenorul echipei naționale, este o problemă. Eu sunt un om mai realist și spun lucrurilor pe nume, problema este fotbalul românesc și nivelul la care suntem”, a spus Dănuț Lupu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -