Ionuț Rada, despre noile achiziții de la CFR: “Jucătorii sunt promițători, dar nu au jucat la un nivel profesionist”

Ionuț Rada, fost jucător al CFR Cluj, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Sport și Bârfe” din 21 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Vasile Constantin, despre noile achiziții ale CFR-ului.

Cei de la CFR Cluj fac transferuri pe bandă rulantă. Președintele echipei ardelene, Cristi Balaj, a anunțat că sub comanda lui Dan Petrescu sunt cinci noi jucători din Africa și unul din Panama.

În plus, la campioana din Gruia au sosit doi tineri promițători, Răzvan Sava și Daniel Birligea.

“Este raportul lui Răzvan Zamfir, pentru că știm foarte bine că tot el l-a adus pe Lacina Traore știu că cunoaște și are contacte importante acolo în Africa. Cumva cred că încearcă, pentru că sunt promițători, dar una este să joci la un nivel profesionist și alta este să joci la juniori sau la naționalele de tineret.

Cred că în perioada aceea când jucam la CFR Cluj, la fel, Răzvan Zamfir aducea jucători din aceea zonă și până la urmă Lacina Traore a fost un pariu câștigător pentru club și pentru ce a evoluat în prima parte. Vom vedea evoluția jucătorilor, dar deocamdată nu știu foarte multe despre acei jucători, sunt sigur că Răzvan Zamfir este sigur ce aduce și toată lumea o să vrea să îi vadă la treabă”, a spus Ionuț Rada la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -