Victor Becali, despre plecare lui Moruțan la Malatyaspor: “Nici măcar nu s-a pus problema. Credeți că eu nu știam deja?”

Impresarul Victor Becali, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 21 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilul transfer al lui Moruțan la Yeni Malatyaspor, echipă antrenată de Marius Șumudică.

“Îl transferă, dar îl transferă la Malatyaspor, unde Malatyaspor trebuie să dea banii, iar Galatasaray să îi dea înapoi la FCSB, pentru că Malatyaspor este o echipă cu atât de mulți bani încât dă banii pentru Moruțan, aproximativ 700.000 de euro, doar pentru împrumut, vă vine să credeți?! Oamenii au scris un articol, și-au făcut datoria, dar cel mai probabil au preluat din presa turcă.

Nici măcar nu s-a pus problema ca Moruțan să plece. Credeți că eu nu știam dacă era ceva? Antrenorul acesta este nou, a făcut doar șase antrenamente, doar nu vine imediat și face schimbări. Nici măcar nu îi cunoaște bine pe toți jucătorii din lot. Ca dovadă că a jucat cu ambii români titulari și Moruțan chiar nu a jucat prost, dar echipa joacă catastrofal”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -