Ionuț Georgescu: “Antrenorii sunt schimbați la fel ca miniștrii sănătății și educației în ultimii 30 de ani”

Ionuț Georgescu, manager echipei de baschet CSO Voluntari, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 9 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Ionel Luțan și Dragoș Borchină, despre situația “transferurilor” de antrenori de pe banca tehnică din România.

,,Eu nu știu cum unele cluburi vorbesc despre a avea o cultură, despre a avea o misiune, un proiect pe termen lung, dar dacă te uiți în istoric au la fel de mulți cum aveam noi miniștrii ai sănătății și ai educației în ultimii 30 de ani.

Asta spune foarte mult, deși schimbi mai mulți antrenori și nu ai o persoană care să reflecte puterea decizională a clubului, să reflecte puterea decizională a clubului, să reflecte misiunea, să reflecte valorile, ci doar schimbi omul de pe bancă, nu prea ai cum să ai credibilitate.

De exemplu puneți-vă în perspectiva unui jucător, indiferent de nivel, în momentul în care mergi la o echipă și știi că antrenorul de acolo conduce acea echipă de 8 ani, te gândești foarte bine și știi că tu pleci înaintea lui dacă se întâmplă ceva″, a spus Ionuț Georgescu la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -