Marius Șumudică: “Rapid a pierdut azi play-off-ul”. Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Iosif

Rapid a remizat aseară, 1-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe, și ajunge la patru rezultate de egalitate consecutive în Liga 1.

Echipa lui Mihai Iosif a smuls un egal pe teren propriu, în ultimele minute, prin golul lui Ioniță, după ce a evoluat mai bine de o repriză în 10 oameni, după eliminarea lui Albu.

În urma remizei, giuleștenii fac 36 de puncte și rămân pe locul 7, în afara locurilor de play-off.

Misiunea Rapidului devine tot mai grea în lupta pentru play-off, iar asta o spune și Mariuș Șumudică.

„Un meci de o calitate slabă. Mă așteptam la mai mult din partea celor de la Sepsi. Mă refer la superioritatea numerică pe care o aveau, n-au știut să o gestioneze. Nu i-am înțeles nici domnului Bergodi deciziile, schimbările, cum nu a putut să mențină posesia?! Se puteau apropia de play-off.

Rapidul în prima repriză un joc destul de modest, după care repriza a doua se joacă niște mingi lungi, greșește portarul și Rapid egalează meritat în opinia mea, având în vedere lipsa de concentrare a celor de la Sepsi și dorința celor de la Rapid. Se vede o presiune la echipă în momentul de față, am văzut și plonjonul antrenorului

Un antrenor care se consumă pentru echipă, pune suflet în ceea ce face. Ioniță la fel, dorind să demonstreze că etapa trecută probabil s-a greșit în momentul în care a fost schimbat și acest cumul de factori duce la niște reacții a celor de pe bancă, a celor din teren și Dumnezeu i-a răsplătit în ultimele minute, l-a răsplătit pe Miță. Dacă ești corect cu fotbalul, e karma asta care se întoarce”

Îi felicit și pe antrenor și pe jucători că au reușit să revină. Este adevărat, nu au reușit să câștige de ceva timp, nici nu pierd. În momentul de față egalul nu îi mai ajută. Azi au pierdut play-off-ul în opinia mea. Va fi foarte greu să revină, având în vedere că Farul are două meciuri în minus, dintre care unul nici nu ar mai trebui să se joace.

E foarte greu să se încurce cu Academica Clinceni”, a spus Șumudică, pentru Digi Sport.

Farul Constanța este pe locul 6, ultimul de play-off, cu 36 de puncte, la egalitate cu Rapid, însă are 2 meciuri mai puțin disputate.

Întrebat despre eventualitatea ca el să vină la Rapid, Marius Șumdică a oferit un răspuns ferm.

“Rapidul a bătut puțin pasul pe loc, dar e o surpriză plăcută a acestui campionat, Mihai Iosif este o surpriză plăcută a acestui campionat. Uitându-mă peste lotul Rapidului nu mă așteptam să aibă rezultatele pe care le-au avut în acest campionat.

Eu n-am avut nicio discuție cu nimeni din conducerea Rapidului. Țin să-i transmit lui Mihai Iosif că nu se pune problema ca Marius Șumudică să vină la Rapid în momentul de față. Eu n-am nicio cazma, nu sap pe absolut nimeni. Eu sunt bine acasă, dar când voi fi solicitat de vreo echipă mă voi gândi”, a spus Șumudică.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -