Ionel Stoica: ,,Îmi lipsește sportul în direct de la TVR”

Ionel Stoica, fostul comentator de sport de la TVR, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Vasile Constantin, despre momentele frumoase petrecute în carieră.

,,Îmi lipsește sportul în direct de la TVR, asta e viața pe care o trăim într-o anumită parte a vieții cu amintirile, încercăm să ne bucurăm, să ne dezvoltăm dorințele sportive cu ceea ce se întâmplă acum.

Comparațiile parcă nu își au rostul pentru că ceea ce a fost, a fost… Din păcate, niciodată nu vom mai reveni la acele vremuri cu reușitele din aproape toate disciplinele sportului.

Ca și în viața de zi cu zi, există coborâșuri la un moment dat. Însă important este până unde cobori, să fie până la un nivel în care să ai puterea și șansa de a mai reveni. E o vorbă pe care mi-a spus-o un mare om de sport, Cornel Oțelea”, și-a mai amintit Ionel Stoica la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -