Toni Dijmărescu, Ovidiu Anton și Adrian Igrișan, și-au unit forțele în MANIC SINNERS. Albumul “King of the Badlands“ va fi lansat în curând

Toni Dijmărescu, Adrian Igrișan și Ovidiu Anton, au fost prezenți în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Wekeend” din 6 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre proiectul MANIC SINNERS.

Adrian Igrișan, Ovidiu Anton și Toni Dijmărescu, trei muzicieni cu o bogată activitate și notorietate, și-au unit forțele în MANIC SINNERS, un nou supergrup de hard rock melodic.

În momentul de față cei trei muzicieni lucrează la albumul de debut, “King of the Badlands“, ce va fi lansat anul acesta de casa de discuri Frontiers Music, liderul mondial în sectorul rockului melodic, având sub contract o serie de trupe legendare (WHITESNAKE, DEF LEPPARD, JOURNEY, MR. BIG, PRIMAL FEAR, TOTO, WINGER, ECLIPSE).

Albumul va conține zece piese, ce vor avea toate elementele pe care fanii acestui gen le așteaptă de la o asemenea producție, și va fi mixat si masterizat de către celebrul muzician și inginer de sunet, Alessandro Del Vecchio (REVOLUTION SAINTS, HARDLINE, JORN).

Artworkul va fi realizat de talentatul artist grafic roman, Radu Damian (GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM).

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -