Becali îl ironizează pe Budescu și spune că acesta va pleca la vară: “Ce să fac cu el? Vrea să dea recital de exterioare, nu să joace. Scăpăm de salariile mari la vară”

Gigi Becali își face planul pentru următorul an și spune că nu vrea să mai aducă bani la echipă, iar pentru asta trebuie să scape de jucătorii cu salarii mari, pentru a reduce cheltuielile.

Constantin Budescu e primul jucător anunțat că va pleca la finalul sezonului.

”Budescu o să plece la vara, vedem cine mai pleacă, scăpăm de salarii mari. Vedem ce bani mai luăm de pe Moruțan, să ne ajungă să nu mai dau bani de la mine. Nu e vorba de Budescu aici, mă refer la cheltuieli”, a spus Becali, la PRO X.

De asemenea, patronul FCSB l-a ironizat pe Budescu, care a postat un nou clip video în care încearcă să dea goluri din poziții imposibile la antrenament.

”Budescu, ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, o să-l iau pe el și-i dau 100.000 pe lună. El vrea să dea recital de exterioare, nu să joace. El vrea să-l laude comentatorii la televizor? Pe mine mă interesează de exterior? Joacă, bă, fotbal, serios”, a mai declarat Gigi Becali.

Budescu a revenit la FCSB în urmă cu 2 luni. De atunci, el a jucat în 7 meciuri și a marcat un singur gol, din penalty.

Articole Similare

Vești bune pentru tenisul românesc: Bucureștiul va organiza un turneu ATP...

Bucureștiul va avea din nou un turneu ATP 250, după ce acesta a dispărut din calendar în 2016. Fundația Țiriac va organiza competiția în...
- Advertisement -