Ion Crăciunescu, despre cel mai mare salariu din România, posibil al lui Gino Iorgulescu: “Nu-mi vine să cred, zici că suntem un paradis. Eu nu pot să înțeleg”

Ziarul Financiar a publicat topul celor mai mari salarii pe cartea de muncă din România, iar pe primul loc este o persoana care câștigă 23.000 de euro net, lunar.

Datele persoanei nu sunt publice, dar toate indiciile duc spre Gino Iorgulescu, președintele LPF, pentru că potrivit sursei citate, prima poziție este ocupată un angajat cu funcția de președinte organizație profesională națională, care lucrează cu cod CAEN 9310 – alte activități sportive.

Ion Crăciunescu a comentat, în direct la Sport Total FM, informațiile referitoare la salariul șefului de la LPF, acesta considerând că suma este una uriașă pentru rezultatele forului.

“E ceva incredibil, nu-mi vine să cred. Când spuneam în SUA, când am mai fost, ce salarii sunt în România și ce pensii, ălora nu le venea să creadă, ziceau că nu se poate așa ceva, că este imposibil. Zici că suntem în paradis. Eu nu pot să înțeleg salariul ăsta. Și barem dacă s-ar vedea și niște rezultate, să se vadă că se face ceva”, a declarat Ion Crăciunescu.

Gino Iorgulescu este președintele LPF din 2013, fiind ales în această funcție după 17 ani în care Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -