Petrolul în Liga 1! Nae Constantin: “S-a terminat cum nu se putea mai bine. Promovarea este foarte importantă pentru Ploiești și pentru Petrolul”

Nae Constantin, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 10 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre promovarea în Liga 1 a echipei fanion din Ploiești.

,,S-a terminat cum nu se putea mai bine. S-a încheiat acasă la noi, cu publicul nostru, am putut să ne bucurăm, iar din acest punct de vedere a fost perfect. Vă dați seama că promovarea este importantă și pentru mine, dar cel mai mult este importantă pentru Ploiești și pentru Petrolul este foarte importantă acaestă promovare.

Era deja al patrulea an de Liga a 2-a, cu 3 ani nu foarte reușiți în care toată lumea aștepta promovarea și nu s-a întâmplat. Eu mă simt liniștit în primul rând, am reușit astăzi să mă detașez foarte mult de tot ce înseamnă fotbal, dar adevărul este că am stat foarte mult pe telefoane, a trebuit să răspund, m-a sunat foarte multă lume să mă felicite.

M-am liniștit, pentru că am avut o perioadă extrem de grea în tot Play-off-ul așa cum a fost și campionatul. Pot spune că Play-off-ul a fost foarte greu, pentru că au fost echipe bune, echipe care în afară de Steaua la care și ea speră sau a sperat până în ultima clipă că vor avea șanse, dar toate aveau obiectiv, echipe care s-au întărit și asta a făcut să fie tot mai greu. Ne bucurăm de momentele astea, dar ne pregătim de ce vine”, a spus Nae Constantin la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -