Ilie Năstase supărat de ziua de naștere: ”Nicușor Dan nu m-a sunat. Speram să-mi dea și mie un loc să-mi fac muzeu…”

Fostul tenismen, Ilie Năstase, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Bârfe și Sport” din 18 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Viorel Grigoroiu, despre sărbătorirea zilei de naștere.

Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria tenisului, a împlinit, astăzi, vârsta de 76 de ani.

,,Am fost la o petrecere pentru că cineva s-a gândit și la mine, iar acum plec la mare. A fost foarte frumos la eveniment. De obicei mă prindea în circuit, când îmi făceam ziua de naștere pe avion. Nici nu m-am uitat la telefon să văd cine mi-a urat la mulți ani, o să mă uit diseară să le mulțumesc. Mesajele vin unul după altul și nu prea am cum să răspund la toată lumea.

Nicușor Dan nu m-a sunat să-mi spună că îmi dă și mie acolo un loc să-mi fac un muzeu, sigur nu m-a sunat el. Nicușor Dan știe numărul meu, i-am dat și proiectul, nici proiectul nu mi l-a dat înapoi. Oamenii ăștia cine se se cred ei? Avem un general acolo unde voiam eu, la intrarea în parcul Herăstrău, îl avem pe generalul de Gaulle, el este foarte român, este 100% român.

Aș fi putut să-i facem și statuie, dar asta este. Acest oraș nu mă merită pe mine. Vorbesc serios, că dacă vedeau cât de mult m-am bătut eu să-mi fac acest muzeu, mi-am făcut și statuie, dacă bucureștenii vedeau, ieșeau toți și comentau, dar niciunul nu a comentat, pentru că sunt toți ca niște lași, ca Nicușor Dan sau cel puțin eu așa cred. Dacă îți dorești ceva, ieși pe stradă și te manifești și spui că domnul acesta a făcut ceva pentru noi și pentru România. Dacă se vrea îl pun și pe Ivan Patzaichin de la Dinamo și pe Nadia, dar pe ei nu-i interesează.

Știți că e o româncă, Bianca Andreescu, care a câștigat US Open, iar premierul Canadei i-a făcut o stradă cu numele ei. Și are doar 17 ani. Eu am 76 de ani și nu mi-a făcut nimeni nimic în România. Eu mi-am făcut și statuia, eu îmi fac și muzeul, nu le cer nimic, doar o bucățică și un petec de teren care nici nu este al lor, pe care o să plătesc o chirie, bineînțeles.

De patru luni nu-mi dă un răspuns, a spus că îl va întreba pe arhitectul șef. Arhitectul șef spune că nu crede că îl pot obține, pentru că este iarbă acolo. Păi pe iarba aceea eu văd chioșcuri, văd restaurante, văd țigăniile alea pe care le are el acolo. Pe-alea nu le vede, dar un muzeu nu-i făcea și lui plăcere să aibă în Herăstrău?”, a spus  la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Foto: ego.ro

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -