Valeriu Iftime: “L-am auzit pe Mihalcea că trebuie să ia cele 3 puncte. Dă-le încolo de 3 puncte, au fost 5 goluri, spectacol, oamenii au plecat mulțumiți”

FC Botoșani s-a impus în prima etapă din Superligă cu 3-2 în fața Chindiei Târgoviște, într-un meci spectaculos, cu multe ocazii.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, spune că Mihai Teja are o strategie de joc chiar mai spectaculoasă decât Marius Croitoru, predecesorul acestuia, și încurajează partidele cu multe goluri, în urma cărora fanii să plece mulțumiți de la stadion.

“Am promis fotbal spectacol și nu doar Marius Croitoru făcea fotbal spectaculos, cred că Mihai Teja e chiar mai spectaculos. Aseară, în repriza a doua, am suferit mult, dar nu contează, important e că am dat goluri. Chiar mai puteam da, am avut și un 11 metri pe care VAR-ul nu l-a văzut, sau arbitrul nu l-a văzut, habar n-am, noi l-am văzut toți, ne bucuram deja că a venit VAR-ul și ne-a salvat, dar uite că nu a venit.

Avem o problemă în defensivă, o știe și Mihai, o vom corecta pentru că mai vin niște jucători. Aseară a fost o greșeală a lui Șeroni, care e un jucător foarte bun, dar a avut niște accidentări. Uneori face lucruri formidabile, alteori și greșește, dar nu vom sta în Șeroni, vom sta în Boli, într-un fundaș central care va veni, adică avem jucători pe care nu i-am asimilat, nu i-am organizat.

Cred că fotbalul trebuie respectat, pentru că dacă fotbalul nu e spectacol și ne gândim la el ca la o competiție… Inclusiv l-am auzit pe Mihalcea (n.r.: antrenorul Chindiei) că trebuie să ia cele 3 puncte. Dă-le încolo de 3 puncte. Au fost 5 goluri, oamenii au plecat mulțumiți de la meci. Dacă reușim să facem fiecare meci cu multe goluri, cu spectacol, oamenii vor veni cu plăcere”, a spus Iftime, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -