Helmut Duckadam, despre kilogramele lui Omrani: ”FCSB și-a asumat acest risc. Își poate reveni în 2-3 săptămâni”

Helmut Duckadam, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 14 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre kilogramele în plus ale lui Omrani.

Gigi Becali a transmis, marți, că Billel Omrani este departe de a fi în formă fizică bună și că are ”7-8 kilograme în plus”.

,,Cred că și-ar putea reveni în 2-3 săptămâni, depinde cât de serios este. Nu este chiar un risc dacă ai luat un fotbalist cu atâtea kilograme în plus în plus, dacă ți-ai dorit cu adevărat și ai avut acum ocazia să-l iei, îl cumperi.

Depinde foarte mult și de jucători, pentru că au fost jucători care au dat randament foarte bun chiar și cu câteva kilograme în plus, deci nu trebuie să fie la kg optime. Au fost și jucători care nu puteau să fie standard, pentru că sunt jucători care au kilogramele foarte bune și joacă prost. Nu cred că este neapărat un criteriu. Unde sunt peste 4-5 kilograme, acolo se simte deja.

Bănuiesc că cei de la FCSB și-au asumat acest risc, poate că nu va mai fi jucătorul care a fost la început, dar sunt și jucători care s-au reactivat, precum cazul lui Alibec, cu kilograme în plus și perioade slabe, dar uitați că a reușit să-și revină. Deci depinde foarte mult de jucător, dar în primul rând de antrenor”, a spus Helmut Duckadam la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -