Vivi Răchită: “O spun a o suta oară și nu-mi dă Gigi brânză: FCSB este continuatoarea marii echipe a Stelei din punct de vedere sportiv. Are pedigree de cupe europene”

Vivi Răchită a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre ultimele transferuri făcute de FCSB, dar și despre parcursul european al echipei patronate de Gigi Becali, despre care acesta spune că este continuatoarea pe plan sportiv a Stelei din anii ’80-’90.

Răchită crede că strategia FCSB-ului s-a schimbat, având în vedere noile achiziții, și spune despre Omrani că este un fotbalist bun, în ciuda kilogramelor în plus.

“Probabil l-au luat la kilogram pe Omrani, dar nu putem să spunem că Omrani nu știe fotbal. Nu știm ce a făcut în ultimele luni, când va intra, nu-l va mai avea nici pe Neubert, care făcea minuni pe partea de pregătire fizică.

Vor schimba și sistemul de joc probabil, cu Compagno, cu Omrani. Dacă are o revelație patronul să descopere sistemul 4-4-2, probabil că Dică n-ar avea nimic de spus.

Eu mă întreb, că s-a schimbat politica clubului, de la perlele Tavi Popescu, Ianis Stoica, au ajuns la Omrani și Comapgno. Și ce face patronul? Bagă mâna în buzunar? Pentru că bugetul era construit în mare parte și din vânzare de jucători. Vă dați seama ce omogenitate e acum la echipă, între ghilimele, dar știm că FCSB e un club aparte.

Am văzut că la Bruxelles sunt probleme (n.r. la Anderlecht, adversara FCSB-ului din Conference League), suporterii s-au dus peste jucători în cantonament, rezultatele nu sunt cele scontate, dar nici jocul FCSB-ului nu ne dă prea multă speranță. Totuși, FCSB, care este, o spun a o suta oară, și nu-mi dă Gigi brânză, este continuatoarea din punct de vedere sportiv a marii echipe a Stelei și se vede lucrul ăsta. Are pedigree la cupe europene”, a declarat Vivi Răchită.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -