Grigore Sichitiu: “Șeicul Qatarului l-a făcut rege al fotbalului pe Messi”

Grigore Sichitiu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 20 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre pelerina neagră purtată de Messi la ridicarea trofeului Cupei Mondiale.
Este un simbol de stat al lumii arabe și de aceea pe mine m-a surprins, pentru că Hamad bin Khalifa Al-Thani, șeicul Qatarului l-a făcut rege al fotbalului pe Messi, nicidecum să-l jicnească.

Pe mine m-a surprins că de la ați da cineva un trofeu specific lumii musulmane care se poartă doar de cea mai înaltă funcție din stat și până a spune că este o jignire mi s-a părut o diferență enormă.

Nu poți să spui despre un moment acesta festiv, în fața lui Infantino, Macron și toate oficialitățile că este o jignire. Al doilea lucru care a apărut este că Maradona nu ar fi purtat o asemenea mantie. Eu eram antrenor la Shabab în Dubai și l-am văzut pe Mardona că era antrenor la Al Wasl FC și purta veșmântul țării respective la o emisiune TV fără niciun fel de jignire. Adică sunt niște lucruri care trebuie să informăm oamenii care nu au avut nicio posibilitate și să nu blamăm o lipsă de astfel de atitudine a unui dintre cei mai mari jucători ai secolului nostru.

Eu am avut posibilitatea să dau mâna cu doi regi, de aceea am și intervenit în acest scandal, că nu prea mă bag eu, a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -