Vasile Stânga: “Suntem în topul handbalului feminin! Nu ne-au făcut de râs”

Vasile Stângă, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 20 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre handbalul românesc în 2022.

„Încetul cu încetul ne revenim. La fete sper să ne calificăm la Campionatul Mondial, iar la băieți avem o șansă mare să ne calificăm la europene. Handbalul nu s-a încheiat deja la băieți, mai sunt pe 28 și 29 decembrie, avem Trofeul Carpați la Oradea, unde este un stres bun să-i spun așa. Jucăm cu două echipe calificate la Mondiale, Algeria și Slovacia, sunt două meciuri bune spun eu, pentru băieți. Este un test, dar să vedem cum stăm cu echipele de tot la ora actuală.

La fete suntem în grafic, sunt în primele locuri, în grupele lor la Champions League, au făcut o treabă fantastică anul acesta, nu ne-au făcut de râs, suntem în topul handbalului feminin.

La băieți, Dinamo este în grafic, se va califica sper eu în etapa următoare, pentru că la echipe de club stăm foarte bine, dar din păcate la echipa națională de băieți nu stăm prea bine, dar să vedem.

Ce mă bucură la CSM București este că și-au schimbat stilul de joc, ăsta este un avantaj fantastic pentru că au alt joc, jocul este mai în viteză, atacul este foarte rapid, atac la faza a doua, repunere foarte rapidă, deci s-a schimbat jocul și s-au adaptat jocului novicelor”, a spus Vasile Stânga la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -