Grigore Sichitiu: “Galeria Rapidului face senzație cum sunt puține galerii în Europa”

Grigore Sichitiu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 12 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre perioada în care a condus clubul Rapid din calitatea de președinte.

“Cât am fost președinte de club la Rapid mi-am adus de relația bună pe care am avut-o cu suporterii. În perioada ’95 și ’96 noi ma câștigat de două ori cu Mincea cea mai bună galerie din divizia A. Mă întâlneam în fiecare luni cu ei, îi ascultam, dezbăteam toate problemele care erau și nu era niciun fel de problemă. Mincea era un om extraordinar și a fost un om foarte cumpătat și un om care își înțelegea foarte bine rolul. Din punctul ăsta de vedere am avut o foarte bună colaborare și după aceea și cu Butelie cum îi spune ea, și cu Corsicanu am avut o colaborare foarte bună, trebuie să-i asculți, că dacă începi să ai contre cu ei atunci automat ai probleme.

Mi-au și spus să pun antrenor la Rapid, a venit la mine cu Corsicanul și Șumi, eram la Pro Rapid, cred că prin 2006 sau 2007, atunci când nu mergea echipa cu bietul Manea și le-am spus: Nu galeria pune antrenor la Rapid, adică prin punctul ăsta de vedere am trecut prin ce trece Nicolae acum și de aceea am și menționat că iubitorii fotbalului de la Rapid cântă cum nu cântă nimeni în România și poate în foarte puțini din Europa. Dar, una e una, alta e alta. Adică momentul în care tu stabilești cine e antrenorul, după stabilești cine e jucătorul, atunci conducere clubului va fi o anexă a galeriei, ceea este imposibil. Eu l-am cunoscut foarte puțin pe Șucu, dar îmi place că găndește în mod corporatist, gândește ca un om care își vede foarte bine interesul și nu-i place să-i facă cineva ordine. Mie chiar mi-a plăcut că au apărut discuții contradictive în interiorul clubului. Eu am trăit numai între oameni de afacere, iar oamenii de afaceri de succes sunt oameni pe care trebuie să le respecți principiile, astfel nu poți să colaborezi”, a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -