24 de medalii la Europenele de haltere pentru juniori și tineret

Halterofilii români au revenit de la Europenele de tineret under 17 și juniori under 15, găzduite de Chișinău, cu 24 de medalii, câte opt de fiecare culoare, cucerite de 12 sportivi de la diverse cluburi din Capitală și din țară.
Cei mai galonați au fost Maria Ghinanis, 55 kilograme, Cezara Hreapcă, +81, câte trei trofee din cel mai strălucitor metal, Florin Cambei, 49 kilograme, două, la aruncat și total, toți de la de la CSM Onești, la tineret.
Pe treapta a doua a podiumului au urcat Diana Sipoș, 49, același club, de trei ori, la tineret,  Adriana Budăi, 71, Rapid București, de trei ori și Georgiana Dobre, 55, de trei ori, ambele la juniori, Florentina Gîntu, 40, CS Botoșani, la tineret, stilul aruncat, iar pe a treia, Constantina Cismănescu, +81, la aruncat și total, la tineret, Mihaela Rusu, Olimpia București, +81, la smuls, tineret, Narcis Napolti, 55, la aruncat și Alexandru Vîlcu, 81,la smuls, ambii la CSM Bistrița, juniori.
S-au înregistrat și șase noi recorduri naționale obținute de Adriana Budăi, 86 kilograme, la smuls, 105, la aruncat, 191, la total, under 17, Florin Cambei, 102 kilograme, la aruncat, 182, la total și Diana Sipoș, 67 kilograme, la smuls, under 15.
                                                                                              Radu LEVÂRDĂ
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -