Alexandru Matei, despre victoria echipei naționale de polo în fața Serbiei: “Este un rezultat excepțional după o înfrângere greu de digerat!”

Alexandru Matei, președintele Federației Române de Polo, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre performanța echipei naționale de polo de a doborâ campioana olimpică.  

Echipa națională de polo masculin a reușit să învingă Serbia, campioana olimpică, cu scorul de 17-14, la Cupa Mondială din SUA.

“Așa este, într-un meci oficial de o asemenea anvergură, Campionat Mondial sau Campionat European, într-adevăr nu am câștigat niciodată în fața lor. Am avut o singură dată un rezultat de egalitate, pe vremea când jucam împreună cu colegii mei. Da, este un rezultat excepțional, mai ales prin prisma faptului că vine aceea înfrângere foarte greu de digerat.

N-am stat foarte mult cu băieții de vorbă în seara după meciul cu Italia, acel neversomil de 20 la 2, pot să găsesc scuze o grămadă și nu este momentul acum, însă în dimineața zilei meciului cu Serbia am avut o discuție cu ei și împreună cu staff-ul tehnic și se pare că au dat rezultate. Mă bucur că au înțeles și și-au dat seama de valoarea lor, acum dacă au gustat din mărul acesta al succesului, sper să muncească și mai mult și să-și dea seama că mai avem nevoie de îmbunătățit foarte multe lucruri pentru a ajunge acolo unde am fost și de ce nu să ne depășim rezultatele”, a spus Alexandru Matei la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -