Grigore Sichitiu, despre Adrian Mutu: “Ifose de fetiță! Rapid i-a dat o șansă când nu reprezenta nimic ca antrenor!”

 Grigore Sichitiu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 12 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre plecare lui Adrian Mutu de la Rapid.

Cu doar 6 zile înainte de începerea noului sezon din Superliga, Adrian Mutu a decis să plece de la Rapid. Decizia lui a produs multe discuții în Giulești, în cele din urmă în locul său fiind numit Cristiano Bergodi. Motivul care a stat în spatele deciziei surprinzătoare a lui Mutu este oferta excelentă pe care acesta primit-o din partea clubului Neftchi Baku.

“Eu vă spun ce am văzut privind Rapidul de la distanță. L-am apreciat pe Mutu, am apreciat Rapidul că a luat unul dintre cei mai buni atacanți ai României, să înscri peste 100 de goluri în Italia. Rapid i-a dat o șansă când nu reprezenta nimic ca antrenor. Din punctul ăsta de vedere gestul este incalificabil al comportamentului față de club, nu se poate să lași clubul așa, domnule, spunea că nu îi mai convine și anunța că pleacă la sfârșitul campionatului.

Dacă pleca la Chealsea sau Fiorentina, spunea că domnule, e șansa vieții lui, dar să te duci pentru câteva sute de mii în plus la nu știu ce echipă, tu, Mutu, care nu împarți suta în două, deci din punctul ăsta de vedere mi se pare gestul absolut de ținută și de demnitate profesională, dar nu mă duc domnule. În fotbal există întotdeauna dispute și dezbateri, dar nu se poate într-adevăr să lași un club, eu n-am mai pomenit. Dacă îl dă un club afară, clubul îl poate lăsa în orice moment, este responsabilitatea lui, dar ca să pleci și să-i lași cu echipa fără antrenor cu 6 zile înainte de începerea campionatului mi se pare așa, ifose de fetiță”,a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -