Ne pregătim pentru noul sezon fotbalistic cu Slingo Superliga, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Ca în fiecare seară de joi, vino alături de Dan Capatos care te provoacă la o sesiune de superdistracție cu cele mai noi sloturi de pe platforma Superbet Casino, în cadrul live-show-ului “Superjocuri cu Capatos”.

Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Slotul zilei este Slingo Superliga, cel mai nou joc de la Gaming Realms și poate fi jucat exclusiv pe platformele Superbet. Este versiunea dedicată fotbalului românesc a jocului de Slingo și îl jucăm în așteptarea noului sezon competițional care începe chiar mâine după-amiază.

Se joacă pe o tablă de 5 pe 5, cu 25 de numere de marcat ca în jocul de bingo. Fiecare spin aduce 5 numere și orice număr care se regăsește pe tablă este marcat.

Un slingo înseamnă că o linie, o coloană sau o diagonală este marcată complet cu cele 5 numere care o compun. Pe tablă sunt 12 linii Slingo posibile care acordă în total 8 premii, inclusiv Full House, deoarece primele 3 linii sunt de încălzire și nu acordă premii.

Între cele 5 numere ale spinului pot să apară simboluri Wild care îți dau posibilitatea să marchezi un numar din coloana de deasupra, SuperWild care îți dau posibilitatea să marchezi un număr oriunde pe tablă, sau Free Spin care îți aduce o rotire gratuită în plus.

Mai pot apărea simboluri cu bani care acordă instantaneu un premiu jucătorului, sau simboluri Cartonaș Roșu care blochează coloana pentru bila respectivă. 3 sau mai multe simboluri Wild sau SuperWild acordă, de aseamenea, un premiu în bani instantaneu.

Jocul începe cu 11 Rotiri pentru miza jucată dar se poate continua cu alte 40 rotiri pe care le poți cumpăra cu o sumă pe care ți-o propune jocul. Atenție însă la numărul de bile pe care le cumperi pentru că e posibil să mizezi foarte mult, sumă care poate depăși chiar premiul total.

Scopul este să faci Full House, adică să completezi toate cele 25 de numere ale tablei de joc și care iți aduce o sumă de 1000 x Miza Jucată.

Miza minimă este 1.2 lei iar cea maximă este de 60 lei pentru un joc cu 11 bile, iar câștigul maxim este 60.000 Lei și se obține la Full House pe miza maximă.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei de joc pentru slotul zilei, Slingo Superliga. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu, în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#SlingoSuperliga #GamingRealms #SuperjocuriCuCapatos #GOSUPER #JocResponsabil 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -