Florin Călinescu: “Un fotbal la preț redus, o afacere tenebroasă. Infantino candidează singur, ca și Burleanu”

Florin Călinescu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre nivelul fotbalului românesc și Campionatul Mondial.

,,Mi se pare un fotbal la preț redus, o afacere tenebroasă, mă refer la FIFA, președintele ăsta Infantino candidează singur, ca și Burleanu. Cele 75 de miliarde ale sponsorului cu berea pot fi depășite de promisiunile șeicilor. Jucătorii mi se pare obosiți. Când jucau vara ziceau că-s obosiți. Mi se pare că mândria națională a trecut pe locurile 3-4. E un Mondial fără strălucire, sub talpa regimului social politic. Nu mai am nicio tresărire. Poate că noi așa mergeam în semifinale, la ce am văzut. Flăcările sunt alea de la începutul. 

Niște cetățeni își fac socoteala, se duc la familie și întreabă: bă, dacă iau un miliard de dolari, pot să stau 5 ani la pârnaie. Pentru mine, Mondialul s-a încheiat de multă vreme. Totul a devenit o afacere. Ca și intrarea noastră în Schengen, vorbim de Austria, și ministrul de acolo ne zice de migranți, dar toți fotbaliștii lor n-au văzut niciodată Innsbruck-ul”, a spus Florin Călinescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -