Emil Săndoi, despre jucătorii de sub 21 de ani: “Niște jucători tineri care au o competiție de seniori în picioare, e normal să crească mai repede”

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre jucătorii de sub 21 de ani.

,,FRF a făcut prin regulamentul pe care l-a instituit prin prezența jucătorilor sub 21 de ani sau mai mici la Liga a 2-a sau Liga a 3-a. A fost o mutare făcută foarte bine pentru echipele naționale de juniori și de tineret. De exemplu, sunt câțiva jucători la U19 care au jucat și în prima ligă.

Din acest punct de vedere și faptul că la prima ligă se joacă cu un jucător sub 21 de ani sau cu doi jucători sub 21 de ani la Liga a 2-a. Cluburile sunt obligate să-i folosească până la urmă și vă dați seama că totuși niște jucători tineri care au o competiție de seniori în picioare, e normal să crească mai repede”, a spus Emil Săndoi pentru Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -