Doi ani de la moartea legendarului Diego Maradona. Moment special la Sport Total FM

În plină desfășurare a Campionatului Mondial din Qatar se împlinesc doi ani de la moartea uriașului Diego Maradona. Argentina participă la primul turneu care se joacă fără ca Diego să fie prezent.

„El Pibe D’Oro” urmărea de aproape toate naționalele Argentinei, de a baschet, tenis, hochei până la volei. Diego Maradona a fost prezent la toate turneele alături de naționala albiceleste pentru a-i încuraja pe jucători, iar în 2010 chiar a fost selecționerul Argentinei.

Narcis Drejan: “Nimeni nu va fi ca Diego!”

La doi ani distanță de trecere în neființă a marelui fotbalist Diego Maradona, realizatorul emisiunii „Fluier Final”, Narcis Drejan, a creat un moment special în memoria D10S.

Realizatorul le-a oferit ascultătorilor faimoasa piesă “La mano de Dios”, interpretată de Rodrigo.

,,Azi, la radio Sport Total FM, pentru D10S!
Mi-e greu să vorbesc despre momentele pe care noi, muritorii, le credem divine, dar am înțeles că geniile nu au nevoie de foarte mulți ani de existență pentru a rămâne în eternitate și a fi amintite, indiferent de epocă. Îmi vin în minte așa, la primul gând: Mozart, Porumbescu, Dickens, Einstein, Hendrix sau Maradona!
Poate că tatăl tău a fost fan Diego Armando Maradona, iar dacă n-a fost, atunci am să-ți spun eu cine a fost. Și nu pentru că l-am văzut jucând sau că am ținut în mod egal la Mondialul din Italia 1990, cu România și Argentina, am urlat și la golul lui Balint, dar mai mult la cel al Argentinei. Pentru că-n copilăria mea, Diego Maradona era cel mai bun, pentru că Napoli n-a mai câștigat nimic fără el, cu toate milioanele investite, pentru că-n țara lui oamenii se închină la biserica maradoniană, pentru că Diego a fost totul în fotbal. Și pentru că Messi este un anonim în tricoul Argentinei!
Și pentru că nimeni nu va fi ca Diego!”, a scris Narcis Drejan, pe pagina sa de facebook.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -