S-a aflat ce a băut Simona Halep înainte de US Open

Suspiciunea de dopaj a lui Halep a fost declanșată de sticluța din care a fost surprinsă că bea în timpul ultimului circuit pe care l-a efectuat în America de Nord.

Scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep a fost declanșat de la sticlă din care a băut în timpul ultimelor turnee de tenis din America de Nord. Jucătoarea de tenis din România a avut următorul traseul în Statele Unite ale Americii și în Canada: Washington – Toronto – Cincinnati – US Open (New York). Ea a fost acuzată că ar fi luat o substanță interzisă la US Open.

Potrivit ProSport, în acea sticlă era un supliment conceput special pentru sportivii de performanță, supliment recomandat de către nutriționistului neozeelendez Glenn Kearney. El i-a explicat Simonei Halep că fiecare persoană înregistrează o pierdere de colagen de 1,5% pe parcursul unui interval de 12 luni după ce împlinește vârsta de 20 de ani.

TRR Nutrition (produs de Nutraformis), este o fromulă de colagen super – puternic (Super-Strength) ca supliment lichid destinat întăririi articulațiilor, oaselor și întremării sistemului imunitar.

Este parte din programul de recuperare rapid deoarece conține 10.000 mg de colagen marin, turmeric, ghimbir, acid hyaluronic, glucozamină, cupru și vitamina C.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -