Daniel Isăilă: “Liga 1 este din ce în ce mai slabă. Am văzut Mioveni – CFR, ultimul meci, am adormit foarte bine”

Daniel Isăilă, antrenorul echipei Bani Yas din Emiratele Arabe Unite, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre nivelul slab al fotbalului românesc.

,,Urmăresc meciurile din Liga I, dar din punctul meu de vedere e din ce în ce mai slabă. Nivelul este extrem de scăzut. Am văzut Mioveni – CFR, ultimul meci, am adormit foarte bine. Campioana a înscris la singurul șut pe spațiul porții, minutul 88. 
Nu ai voie să iei 10-0 cu o echipă de mijlocul clasamentului din Danemarca, desigur, avem multe de învățat din actuala școală daneză, dar comparativ, dacă ne uităm la celelalte meciuri, FCSB a jucat de la egal la egal cu Anderlecht. 

La echipa națională suntem în căutări de mulți ani, nu avem un lot, iar asta afectează rezultatele și jocul naționalei. Nu există un nucleu de bază și nici jucători care să evolueze la nivel înalt, a spus Daniel Isăilă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -