Ți-am pregătit biletul de weekend pe Superbet, în așteptarea Cupei Mondiale. Hai și tu pe SuperSocial!

 te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi!

În așteptarea startului Cupei Mondiale, echipa Sport Total FM propune un bilet pentru acest weekend format din evenimente din handbal, rugby și, bineînțeles, marele meci de deschidere din Qatar.

Am mizat pe victoria Franței în fața Norvegiei (cotă 2.00) și pe cea a Danemarcei în fața Muntenegrului (cotă 1.28) la Campionatul European de handbal feminin.

Meciurile test de rugby ale lunii noiembrie aduc dueluri interesante, așa că am mers pe mâna Canadei (cotă 1.38), Scoției (cotă 1.47) și Noii Zeelande (cotă 1.67).

În final, pentru meciul de deschidere de la Cupa Mondială, am anticipat un rezultat de egalitate.

Cota totală a biletului este de 26.89.

 

 

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -