Ilie Năstase, din nou prins băut la volan: “Am băut două beri și mi-au dat o amendă. Plec din România, nu mai vreau să stau în țara asta”

Ilie Năstase, recunoscut în ultima vreme pentru ieșirile sale extravagante, dar și pentru faptul că a condus sub influența băuturilor alcoolice, a fost din nou prins băut la volan, în București.

Primul număr 1 din istoria ATP a fost testat de polițiștii de la Brigada Rutieră, rezultatul fiind o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Năstase a fost amendat cu 1305 lei, iar permisul a fost suspendat pentru 90 de zile, se arată în comunicatul Poliției Române.

“M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă.

Plec din România! Nu mai vreau să stau în țara asta! Mulțumesc frumos”, a declarat Ilie Năstase, pentru Libertatea.

“Nasty” a mai fost surprins băut la volan și în 2018, când a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Atunci, Năstase a devenit recalcitrant și a fost încătușat, el fiind condus la INML pentru recoltarea de probe. Câteva ore mai târziu, a fost prins din nou conducând, de această dată fără permis, iar în 2019 a fost condamnat cu suspendare la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru aceste fapte.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -