Daniel Isăilă: ,,Am trăit niște experiențe care m-au îndepărtat pas cu pas de la echipa națională”

Daniel Isăilă, fost antrenor secund al echipei naționale de fotbal a României, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 15 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre experiența trăită cu FRF.

,,Când am luat decizia am pus în balanță și am cântărit, toate plusurile și toate minusurile. Eu care eram un naționalist desăvârșit care nu îmi doream să plec din țară și doream să stau cu familiia, prietenii dragi și rudele, acum nu mai sunt așa.

Am trăit niște experiențe care m-au îndepărtat pas cu pas, de aceea am și plecat atunci. Am plătit din buzunarul meu destul de mulți bani, ca să reziliez contractul cu federația. Asta am simțit și am făcut, dar nu îmi pare rău. Dacă m-aș întoarce în timp, aș merge pe același drum. În momentul de față îmi este greu să mă întorc în România. Când va fi momentul o voi face. Când voi simți că merită să mă întorc, o voi face cu plăcere. 

Clauza este mare. Am plătit clauza din buzunarul propriu și nu am plecat pe un salariu mare. Banii nu au fost problema atunci, ci să prelungim și pentru campania următoare, simplu. Nu au fost de acord și am plecat. Am plecat pe același salariu, însă ei n-au vrut să avem continuitate în proiectul nostru”, a spus Daniel Isăilă la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -