Daniel Isăilă: ,,Am avut un început dificil la Baniyas, am pierdut foarte mulți jucători”

Daniel Isăilă, antrenorul echipei Baniyas, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 11 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre proiectul de la Baniyas.

,,Am avut un început mai dificil, am pierdut foarte mulți jucători și din păcate nu am putut să îi înlocuim, deoarece s-a redus bugetul și au fost ceva probleme. Am reușit să luam un atacant până la urmă, însă l-am luat cu întârziere, în ultima zi de transferuri. Nu îi este ușor să se adapteze aici, chiar dacă este un jucător care joacă în echipa națională a Suediei.

Una peste alta, în ultimele zile am ridicat și noi nivelul, am câștigat și ne-am revenit, dar încă avem probleme pentru că încă suferim. Am pierdut toată linia de apărare, trei jucători, cei din atac care erau cei mai importanți. Încercăm acum să mai facem ceva transferuri și să ne mai întărim, iar dacă nu asta este, ne luptăm până la capăt”, a spus Daniel Isăilă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -