Becali îl ia în colimator pe Edi Iordănescu: ”Critic când vreau eu. Comandă altul pe banii mei?”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a susținut că îl va susține în continuare pe Edi Iordănescu, însă nu se va opri să îl atace public, indifent de suma pe care va trebui să o plătească. Cel mai probabil, acesta fiind o strategie a lui Gigi Becali, de a îi forța mâna lui Edi Iordănescu să-și dea demisia.

,,Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia. Eu nici n-am citit contractul. Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenția, să se trezească și jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000 de euro”, a spus Becali.

Bilanțul lui Edi Iordănescu, nu este întocmai unul dezastruos, acesta are 8 meciuri câștigate, două remize și o înfrângere.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -