Daniel Ion: “Peste 300 de participanți din 26 de țări au venit la Dracula Open”

Daniel Ion a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 27 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Horațiu Sima, despre concursul internațional de box cu 300 de participanți Dracula Open la Arad.

“Este un turneu de top. L-am luat și l-am transformat într-un Campionat Internațional. Nici noi nu ne-am așteptat la o prezență atât de masivă, 26 de țări, peste 300 de sportivi. Șase campioni medaliați mondiali și europeni la start. Practic toate țările au venit cu primele garnituri. Kazahstan, Uzbekistan, Franța, Spania, Italia, fiind multe țări puternice cu sportivi care vor fi pe podiumuri olimpice. Categoria a fost pentru juniori și tineret, ei neintrând în calcul pentru Jocurile Olimpice de la Paris, dar au și ei o competiție de obiectiv luna viitoare, Campionate Europene și Mondiale în toamnă. Este primul turneu major al anului de aceea este și o asemenea prezență.

Este o ediție în premieră și pentru noi. Am mai organizat și anul trecut turnee internaționale de prestigiu, dar prezența asta masivă nu am mai avut-o până acum. Fostul record fusese de 24 de țări. Într-adevăr cred că atrage foarte mult și denumirea Dracula Open face furori și toți au vrut logoul competiției pe tricouri, și l-au imprimat, și-au făcut suveniruri. Toți străinii au fost încântați de această vizită“, a spus Daniel Ion la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -