Oaspete de Mărțișor de la Teatrul “Stela Popescu”, în studioul Sport Total FM

Miercuri, 1 martie, de mărțișor, la emisiunea Trafic Sport, Răzvan Toma a avut două invitate de la Teatrul „Stela Popescu”, actrița Ana Maria Ivan și PR-ul Simona Iordache. Astfel, încă o dată, postul nostru de radio a arătat că nu este deschis numai sportului, ci și culturii.

Discuția s-a purtat în jurul carierei tinerei actrițe, Ana Maria Ivan, care totodată are talent și în muzică, dincolo de actorie fiind soprană la Corul Regal, cântând totodată și în trupa Spam. De asemenea, Simona Iordache a prezentat o parte din programul și proiectele teatrului pentru anul 2023.

Ana Maria Ivan: „Îmi place foarte mult meseria de actriță, simt o împlinire atunci când mă aflu pe scenă. Dar iubesc și muzica, și tare mult aș vrea să urmez și Conservatorul. Timp să am”.

Simona Iordache: „Clădirea noastră are bulină roșie. Din acest motiv, suntem într-un du-te-vino pentru a ne putea juca spectacolele, fie la Nottara, fie la Metropolis sau la un alt teatru disponibil. Dar acest lucru nu ne descurajează în a realiza noi și noi spectacole, de a ne face treaba cât mai bine”.

Întreaga discuție o puteți auzi dând click pe link-ul de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -