Cristi Pulhac se gândește să devină antrenor: “Sunt foarte mulți antrenori, dar foarte puține echipe. În 5-6 ani de zile pot obține licența PRO”

Fostul fotbalist Cristi Pulhac, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea de a devenit antrenor. 

,,Mi-ar place să fiu în cadrul unui club, cred că mi-ar plăcea ca antrenor, dar este destul de dificil. Sunt foarte mulți antrenori, dar foarte puține echipe, era inversul în alte vremuri, trebuie să faci anumite sacrificii.

De exemplu școala de antrenori, de ce ar trebui eu să încep de la 0 școala de antrenori și de ce nu ar trebui să încep de la un anumit punct, de ce ar trebui să stau să dau din brațe sau să fac joc din glezne, adică de ce mai trebuie să fac încă odată chestiile astea, în condițiile în care am făcut o viață întreagă fotbal. Adică ar trebui să trec de nivelul acesta, să nu mai aștept 5-6 ani de zile să pot obține licența PRO”, a spus Cristi Pulhac la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -