Costel Pană se pregătește pentru alegerile FRF din 2026: “Am asistat la plenarea Comitetului Central PCR al FRF. Burleanu a fost ales în 15 secunde”

Costel Pană, antrenorul celor de la Al Khalejee din Arabia Saudită, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre alegerile din cadrul FRF.

Antrenorul român Costel Pană, se gândește deja la alegerile din cadrul Federației Române de Fotbal din 2024, ba chiar i-a în calcul să candideze pentru funcția de președinte în locul lui Răzvan Burleanu. Acesta susține că alegerile au fost precum la Comitetul Central al Partidului Comunist Român. Mai mult de atât, Costel Pană susține că comuniștii iubeau sportul rege, nu ca actuala conducere a FRF.

,,Am asistat și eu, am văzut chiar în direct toată transmisia care a durat două ore și două minute. A fost foarte frumos organizată, mai ales că a fost pe stadion, dar pot să spun că am asistat la plenarea Comitetul Central al Partidului Comunist Român al FRF.

Partidul Comunist a iubit foarte mult fotbalul la vremea respectivă, ceea ce nu se întâmplă și astăzi. Dacă continuăm cu Burleanu președinte, nu avem nicio șansă. Nu mi se pare normal ca în două ore și două minute, președintele să fie ales în 15 secunde, m-am uitat foarte aten și atât a durat votul pentru Burleanu. Între 10 și 13 secunde sau chiar 15 maxim, deci nu mi se pare normal.

Nu există niciun contestatar al lui Burleanu, pentru că reprezentanții cluburilor în acest moment trebuie să îi luăm și să vedem exact situația. Câți mari jucători sunt în vreun for de decizie în țara asta?, a spus Costel Pană la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -