Narcis Răducan: “E un caz de studiu ce se întâmplă cu revenirea FCSB-ului. S-a instalat o oarecare panică la CFR Cluj”

Lupta la titlu în Liga 1 s-a relansat, după ce FCSB a învins în deplasare pe CFR Cluj, și s-a apropiat la 2 puncte de lider. Ultimele 5 etape din play-off se anunță de foc, iar Universitatea Craiova pare și ea că are o șansă, după 3 victorii consecutive, cu FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța.

Narcis Răducan spune că e greu de anticipat cine va ridica trofeul în acest an, dar e de părere că FCSB se află într-o postură ideală, având în vedere că CFR Cluj se află într-o criză de formă. Fostul fostbalist a mai declarat, în direct la Sport Total FM, că Reghecampf a găsit formula câștigătoare și, chiar dacă se află la 6 puncte de lider, ar putea avea un cuvânt de spus pe final.

“E un caz de studiu ce se întâmplă acum cu revenirea FCSB-ului și cu o oarecare panică ce s-a instalat la CFR. De regulă, în timpul unui campionat ai și momente dificile, dar nu e recomandat să le ai în play-off. Asta pățelte CFR acum și va trebui să muncească foarte mult mental cu jucătorii săi pentru a-i convinge că sunt în avans.

Este foarte mult entuziasm în tabăra celor de la FCSB, n-au câștigat de mult campionatul. Băieții tineri au început să crească un pic și în condițiile astea iată că le pun mari pronbleme și nu ne așteptam.

Nu aș neglija nici Craiova. Entuziasmul e la cote maxime, Reghe a găsit formula și e o echipă care vine ca Gabriela Szabo așa, pe ultima sută de metri”, a declarat Narcis Răducan.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -