Hermannstadt este cu un pas în Liga 1, însă Daniel Coman nu este mulțumit: “Din păcate contează finalul, iar până la final mai sunt etape de disputat”

Președintele clubului fanion din orașul Sibiu, Daniel Coman, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 19 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Ionel Luțan și Răzvan Toma, despre posibilitatea ca Hermannstadt să se califice în Liga 1, în condițiile în care la acest moment se află pe locul al doilea în clasamentul Ligii a 2-a.

,,Dacă s-ar întrerupe campionatul acum, ar fi fost foarte bine, dar din păcate contează finalul, iar până la final mai sunt etape de disputat, mai sunt multe puncte în joc, orice se poate întâmpla. 

Întradevăr, meciul cu CSA Steaua a fost cel mai bun joc al nostru. Am întâlnit o echipă bună, am jucat cu un stadion extraordinar. Băieții s-au mobilizat exemplar, așa cum nu o puteam face.

Avem un meci extrem de greu la Slobozia, nu știm cum va arăta suprafața de joc la momentul respectiv, în București plouă rău de tot, cel mai probabil va ploua și la Slobozia, dar mergem acolo cu gândul doar la victorie, a spus Daniel Coman la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -