Cornel Șfaițer are o durere pe suflet după victoria cu Dinamo: ,,Un asemenea spectacol fără spectatori, e o mare durere”

Cornel Șfaițer, manager al clubului Sepsi OSK, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 01 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre durerea pe care o are în suflet după meciul cu Dinamo.

,,Este adevărat că sunt mai fericit după această victorie, însă am o durere pe suflet. O arenă nouă, minunată, un meci cu două echipe în suferință care avea nevoie de susținerea de spectatorilor. Să creezi un asemenea spectacol fără spectatori, cred că e o mare durere, vă spun sincer! Chiar am trăit aseară, vă spun cu mare sinceritate, pentru că a fost un meci cum ați văzut, cu de toate, cu goluri multe, însă a fost o atmosferă de liniște în tribune, care nu dă bine sportului. 

Stadionul este un exemplu de urmat, ceea ce s-a construit aici, este de admirat. Exact cu ați remarcat și dvs., până și modul reclamelor, cum sunt amplasate în stil occidental. Deci putem spune că arena este modernă, cochetă și este exact ce are nevoie fotbalul românesc, și cluburile de Liga 1. Este o arenă de 8270 de locuri și vă dați seama ce ar fi însemnat aseară ca arena să fie plină. Indiferent de poziția pe care se află Dinamo în clasament, Dinamo este un brand și bineînțeles umplea stadionul. Dacă am fi avut voie cu spectatori, aveam stadionul arhiplin”, a spus Cornel Șfaițer la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -