Deian Sorescu, dat afară de la antrenamente de Rednic. Mureșan: “Sperăm să-l transferăm pe bani mulți. Vrea să plece în iarnă”

Deian Sorescu a fost exclus de la antrenamentele lui Dinamo de căter Mircea Rednic, cei doi aflându-se în conflict deschis. Măsura va dura însă câteva zile, informează Prosport.

Mircea Rednic a vorbit din nou despre Sorescu după înfrângerea cu Sepsi, scor 4-1. Antrenorul reclamă o atitudine inadecvată a jucătorului și spune că Dinamo nu se bazează într-un singur fotbalist.

Iuliu Mureșan, administratorul special al “câinilor”, confirmă faptul că Sorescu va lipsi câteva zile de la antrenamente, dar că va mai juca până în iarnă, când clubul speră să obțină bani importanți. De asemenea, Mureșan spune că ambele părți doresc despărțirea în pauza din iarnă.

„Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi.

A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani”, a declarat Mureșan pentru Gazeta Sporturilor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -