Vasile Stânga: ,,Cu două goluri diferență și aproape de terminarea meciului, am făcut greșeli prostești cu tehnica”

Vasile Stânga, o glorie a handbalului românesc, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 01 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre eșecul hanbalistelor de la CSM București, împotriva celor de la Brest.

FOTO: SPTFM/VLAD-STEFAN ORJAN

,,E foarte greu să îl critic pe Adi Vasile, nu este numai vina lui. M-am uitat la meci, am avut un weekend numai de handbal, am avut două goluri, la doar 3 minute de final. La două goluri diferență și aproape de terminarea meciurilor, am făcut greșeli prostești cu tehnica. Pasează Cristina la pivot în picioare și în loc să stăm liniștiți, să trecem la al treilea gol, noi ne grăbim.

Carmen Martin, m-a surprins cu o declarație, a spus ‘domne, nu trebuie să ne schimbăm jocul, trebuie să fim mai răbdătoare și mai inteligente în joc’, deci chestia asta trebuie să dea de gândit, are perfectă dreptate că trebuie să fie mai inteligente în joc”, a spus Vasile Stânga la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -