Camelia Potec: “Nici eu nu puteam garanta pentru David, pentru că în sport poți să mai pierzi sau să mai câștigi”

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 21 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre rezultatele de excepție ale lui David Popovici.

,,Nici eu nu puteam garanta pentru David, pentru că în sport poți să mai pierzi sau să mai câștigi, se pot întâmpla lucruri pe parcursul sau pe lungul drum al performanței, dar am spus de fiecare dată, am venit la Federației Române de Natație și Pentatlon Modern pentru că am simțit și știam că se poate să creștem sportivi care să ne depășească performanțele noastre, performanțele generației mele.

Cred că sunt unul dintre oamenii care bineînțeles suntem fericiți că am reușit, mai ales titlul olimpic am reușit să-l iau, dar sunt una dintre persoanele care își doresc ca aceste performanțe să fie întrecute și îmi doresc să văd ce simte un om atunci când un sportiv urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și își aude imnul, și poate varsă o lacrimă, ce simte și omul din spatele cortinei. Astea s-au întâmplat cu mine ieri, am fost în spatele cortinei chiar dacă mi-a făcut plăcerea și onoarea să fac festivitatea de premiere a lui David și am avut acest sentiment pe care mi-l doream. 

Pentru că suntem pe drumul cel bun, pentru că există potențial și că toată munca și lucrurile pe care le-am luat în considerare și pe care le-am făcut, ușor, ușor, au început să dea roade”, a spus Camelia Potec la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -