Boloni: “Îmi pare rău că nu am putut alege echipa națională. Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera acolo”

Ladislau Boloni, antrenorul de la FC Metz, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre motivul pentru care regretă că nu a ales echipa națională.

,,Chiar dacă mulți antrenori m-au dat exemplu și m-au recomandat, asta pentru mine nu înseamnă absolut nimic. Eu știu că sunt un antrenor profesionist, lucrez cu o anumită echipă. Eu am fost selecționerul României, am jucat împotriva Ungariei, aș fi dat orice să câștig meciul. Atunci când iei o echipă, indiferent de ești stelist sau dinamovisti, nu poți să te faci de râs și vrei să creezi o atmosferă bună în jurul tău pentru ca echipa ta să câștige și să meargă înainte. Cu absolut toate calitățile mele pe care le am: fizice, intelectuale, experiență, ș.a.m.d., totuși muncesc pentru reușita clublui. 

Eu nu am urmărit declarațiile antrenorilor după ce am refuzat echipa națională, dar începând cu băieții aceștia, de la Dan Petrescu, Mircea Rednic, Șumudică, sunt anumite lucruri pe care și eu le apreciez la ei. Asta înseamnă respect și simpatie față de mine. Aș dori să spun că acest lucru este reciproc și din partea mea.

În ceea ce privește că eu nu sunt selecționerul României, acest lucru să spun sincer mi-a părut rău, dar mi-aș fi dorit să-mi închei cariera acolo de unde am plecat, pentru că până la urmă eu am plecat din Târnăveni, la Târgu Mureș, orașul unde locuiesc și astăzi, am buletin românesc și acolo sunt ținut în evidență. După ce am fost selecționat de la ASA Târgu Mureș am mers la echipa națională și acolo mi-aș fi dorit să îmi închei cariera, bineînțeles cu o reușită, chiar dacă era riscant, dar cu această reușită mi-aș fi dorit să dau totul, a spus Ladislau Boloni la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -