Adrian Iencsi, dezamăgit de retragerile de la națională: “Era un vis să prinzi tricoul României. Acum renunțăm cu atâta ușurință

Mai mulți jucători au decis să se retragă de la echipa națională în ultima vreme, printre ei aflându-se Vlad Chiricheș, Alex Maxim și, mai nou, Alex Mitriță.

Adrian Iencsi, jucător cu 30 de prezențe la echipa națională, crede că fotbaliștii din ziua de azi renunță cu prea multă ușurință la tricoul României.

“Eu am mai spus lucrul ăsta, e o situație un pic delicată să ajungem într-un moment în care jucătorii renunță practic la echipa națională. Stau și mă gândesc la trecut, când fiecare jucător își dorea enorm, era un vis să prinzi un tricou al echipei naționale, să-ți cânte imnul, să joci la cel mai înalt nivel. Te simțeai un sportiv împlinit din toate punctele de vedere. Acum ajungem să renunțăm cu atâta ușurință la echipa națională.

E complicat, se mărește numărul de jucători care vor asta, nu știu cât de adevărat este și cu Mitriță, dacă și el își dorește să se retragă. Ce să spun, nimeni nu se gândea la acest lucru.

Pentru mine de exemplu a fost, nu neapărat un vis, pentru că nu mi-am propus asta de copil, să ajung la echipa națională, dar când a venit acel moment, a fost ceva deosebit și am încercat din răsputeri să trag cât mai mult de acel tricou, pentru că înseamnă ceva în viață, nu mai contează alte lucruri, bani sau altele. Ai ajuns în vârf”, a declarat Adrian Iencsi, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -