Bogdan Mara, despre problemele financiare de la CFR Cluj: ,,Există doar un singur salariu restant la jucători”

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR Cluj, a intervenit în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 19 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre problemele financiare de la CFR Cluj. 

,,Am văzut și eu prin presă anumite speculații, însă nu este nimic adevărat. Acest club a plătit multe datorii din urmă pe care le avea, iar lucrurile s-au rezolvat, s-au plătit și bonusurile care erau restante la jucători, s-au plătit și salariile, s-au plătit și anumite restanțe care existau până pe 30 septembrie. Luna aceasta s-au făcut multe plăți și clubul a venit aproape de 0. În momentul acesta există doar un singur salariu restant la jucători, adică cel de septembrie, adică care îl vor primi luna aceasta și cealaltă. Nu sunt probleme din acest punct de vedere, chiar s-au făcut multe plăți și s-au achitat multe datorii din urmă”, a spus Bogdan Mara la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -