Dan Petrescu e foarte aproape să fie demis de la CFR Cluj. Neluțu Varga e în negocieri cu Boloni, iar meciul cu Alkmaar poate fi ultimul pentru “Bursuc”

Situația devine tot mai tensionată la CFR Cluj din cauza ultimelor rezultate ale echipei. Neluțu Varga, patronul ardelenilor, este nemulțumit de Dan Petrescu și de metodele acestuia, iar jucătorii se află în conflict deschis cu antrenorul, scrie Gazeta Sporturilor.

În săptămâna de după eșecul din campionat cu Rapid, scor 2-0, și înaintea meciului din Conference League cu AZ Alkmaar, Dan Petrescu i-ar fi apostrofat pe jucători și le-ar fi transmis, potrivit sursei citate: “O să-l chem pe patron să discute cu voi, că eu nu știu ce să vă mai fac. Așa nu se mai poate!”.

Conducerea este nemulțumită și de faptul că Dan Petrescu i-a lăsat în afara echipei pe Hoban, Butean, Rodriguez, Fofana și Tahiri, pentru care clubul plătește salarii importante degeaba. Totodată, fotbaliștii reclamă stilul agresiv de antrenament pe care “Bursucul” îl abordează, iar Denis Alibec, dorit insistent chiar de tehnician, se gândește să se întoarcă în iarnă la Kayserispor, echipa de unde a fost împrumutat.

“SuperDan” are aproape 2 luni pe banca ardelenilor, timp în care avansul lui CFR Cluj în fruntea clasamentului s-a diminuat. Marius Șumudică, demis de Neluțu Varga, a lăsat echipa pe primul loc, cu 7 victorii din 7 posibile.

Eurosport scrie că șansele ca Dan Petrescu să continue și după meciul de diseară cu AZ Alkmaar din Conference League sunt minime, iar Ladislau Boloni și-ar fi dat un acord de principiu să antreneze în Gruia. O altă variantă vehiculată ar fi Adrian Mutu, care a plecat de la FC U Craiova 1948 și care este un apropiat al conducerii ardelene.

400.000 de euro este clauza de reziliere a lui Dan Petrescu, care are un contract valabil până în 2024.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -