Mirel Rădoi vrea să se răzgândească și să rămână selecționer. Nicolae Dică dezvăluie detalii din interiorul echipei naționale

Imediat după meciul victoria cu Armenia, seleționerul Mirel Rădoi a anunțat că meciurile lunii noiembrie, ultimele din preliminariile pentru CM 2022 vor fi și ultimele pentru acesta pe banca naționalei și că nimic nu-l mai poate întoarce din drum.

“Am spus destul de clar că nu voi mai continua. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi”, a spus atunci Rădoi, la conferința de presă.

Nicolae Dică, secundul naționalei, dezvăluie că Mirel Rădoi e pe cale să se răzgândească și șansele ca el să rămână și după meciurile din noiembrie cu Islanda și Liechtenstein sunt de “peste 50%”.

„Ne-am apropiat foarte mult de aceşti jucători şi reacţia pe care au avut-o după meciul din Armenia a fost una pozitivă şi pe noi ne-a bucurat foarte mult. Șansele ca Rădoi să rămână ar fi de peste 50%”, a spus Dică, la Telekom Sport.

România are șanse mari să meargă la barajul pentru Cupa Mondială din Qatar și depinde doar de propriile rezultate în ultimele 2 meciuri, pentru că se află pe poziția a doua în grupa. Totuși, în eventualitatea unei calificări la baraj, naționala noastră ar avea șanse minime să prindă urna capilor de serie, astfel că ne așteaptă un adversar puternic.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -