Aurel Țicleanu, despre absența spectatorilor de pe stadioane: ,,Calitatea fotbalului a scăzut. Jucătorii sunt lipsiți de concentrare și de implicare”

Aurel Țicleanu, fostul fotbalist al Universității Craiova, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 9 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre situația fotbalului românesc. 

,,Dacă este să mă reduc la o analiză a campionatului, cred că înainte prezența spectatorilor pe stadioane mi se păreau jocurile mai intense și încrâncenate. Era mai mult suspans și mai mult spectacol, meciurile îmi plăceau mai mult. Cred că nivelul a scăzut puțin din momentul în care prezența spectatorilor pe stadioane a fost interzisă.

Era și emulația aceea cu niște stadioane noi, pentru niște echipe, Aradul de exemplu avea o atmosferă extraordinară. De când nu mai avem spectatori în tribună, parcă calitatea a mai scăzut. Sunt anumite cluburi care erau în general obișnuite cu spectatori mulți, care n-au reușit să se adapteze.

Faptul că le-au lipsit spectatorii, le-au lipsit probabil și din concentrare, și din implicare. Liga a 2-a este din ce în ce mai interesantă, datorită faptului că sunt foarte multe cluburi de tradiție care revin ușor, ușor, în prim plan”, a spus Aurel Țicleanu la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -