Cristian Dulca, despre echipa națională de fotbal feminin: ,,Sunt mulțumit de evoluție și de modul în care s-au comportat”

Cristian Dulca, antrenorul echipei naționale de fotbal feminin, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 9 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre echipa națională de fotbal feminin.

,,Mă preăgătesc de o nouă acțiune. Acum în noiembrie avem două meciuri, în Moldova și în Italia. Am venit după meciul din Elveția, un meci pe care l-am pierdut cu greu, dar cam atâta s-a putu, pentru că am întâlnit o echipă extrem de puternică a Elveției.

Sunt cumva mulțumit de evoluție, dar de scor nu sunt mulțumit. Niciun antrenor nu e mulțumit când pierde, dar sunt mulțumit de evoluție și de modul în care s-au comportat fetele în meciul cu Elveția”, a spus Cristian Dulca la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -